Category


Gereed

De Roze Hallen<br>Amsterdam

De Roze Hallen
Amsterdam

Jaar ontwerp 2015 / opgeleverd 2018 Opdrachtgever Coöperatie De Roze Hallen u.a. Categorie woningbouw, CPO In samenwerking met De Werff Architectuur Eind april 2018 is aan de Bilderdijkkade in Amsterdam de Roze Hallen opgeleverd, een op maat gesneden appartementengebouw voor een groep ouderen uit de LHBT-gemeenschap (lesbisch, homo, biseksueel en transgender). De bewoners willen de regie over hun..
Kaap Belvédère 3<br>Rotterdam

Kaap Belvédère 3
Rotterdam

Jaar ontwerp 2013 / opgeleverd 2014 Opdrachtgever Woonstad Rotterdam Categorie woningbouw Schiereiland ‘De Kaap’ heeft de laatste jaren een ware gedaantewisseling ondergaan. Nieuwe woonbuurten zijn gerealiseerd op oude haventerreinen en het centrale park is heringericht. Ook de historische dorpskern in het hart van Katendrecht is gerenoveerd, gerestaureerd en deels vervangen door nieuwbouw. De 26 luxe herenhuizen..
Het Mooie Plan deelplan 2<br>Lombardijen

Het Mooie Plan deelplan 2
Lombardijen

Jaar ontwerp 2009 / realisatie 2012 Opdrachtgever com.wonen Categorie woningbouw Het Mooie Plan ligt in de groene, naoorlogse Rotterdamse tuinstad Lombardijen. Wonen in zo’n groene wijk wordt ook vandaag de dag nog als attractief ervaren, maar tegenwoordig wel anders beleefd dan vijftig jaar geleden. Grondgebonden wonen met eigen tuin worden meer gewaardeerd dan flats in collectief groen...