Category


Stedenbouw

In ’t park<br>Etten-Leur

In ’t park
Etten-Leur

Jaar realisatie 2015 ontwerp 2007 Opdrachtgever HEJA Projectontwikkeling Categorie woningbouw Naast een oplossing voor de verkeersdrukte van de ring rond Etten-Leur moesten in het stedenbouwkundig ontwerp voor de woningbouwlocatie In ’t Park ook de hoogteverschillen tussen de appartementenblokken aan de overzijde van de weg en de aanpalende laagbouw worden overbrugd. De gekozen diversiteit aan woningtypen maakt de..
Urban Patch Strategy<br> 

Urban Patch Strategy
 

Jaar ontwerp 2011 Opdrachtgever Havensteder Categorie studie naar fasegewijze vervanging stedelijke bouwblokken De Urban Patch Strategy is het resultaat van een studie naar geleidelijke ontwikkeling binnen stedelijke bouwblokken. Het schakelen van deze kleine korrels, de Urban Patch Blocks, maakt het mogelijk in kleine eenheden te bouwen en dat over een periode van jaren te doen. Zo..
Groen en Gras fase 1<br>Alphen aan de Rijn

Groen en Gras fase 1
Alphen aan de Rijn

Jaar ontwerp 2008 / opgeleverd 2010 Opdrachtgever Synchroon B.V. Categorie woningbouw Speciale vermelding Buiten Kleur Prijs 2010 Grasdaken, zijgevels met blauwe en witte regen begroeid, beukbrede bloembakken en ruime tuinen omzoomd door hagen geven een actuele invulling aan het idee van de tuinstad. Een meervoudige opdracht voor een nieuwe buurt in de wijk Kerk en Zanen kreeg..