Category


Woningen

Bay House | MGallery<br>Rotterdam

Bay House | MGallery
Rotterdam

Jaar redesign 2017 Opdrachtgever Frame Vastgoed Categorie mixed-use development De Rotterdamse wijk Katendrecht transformeert langzaam van havengebied naar een hedendaagse, eigenzinnige, levendige wijk. Bij de entree naast het metrostation zal de komende jaren het nieuwe Rijnhavendistrict verrijzen met een mix van commerciële functies en wonen. Aan ons project The View werken we al een jaar..
De Roze Hallen<br>Amsterdam

De Roze Hallen
Amsterdam

Jaar ontwerp 2015 / opgeleverd 2018 Opdrachtgever Coöperatie De Roze Hallen u.a. Categorie woningbouw, CPO In samenwerking met De Werff Architectuur Eind april 2018 is aan de Bilderdijkkade in Amsterdam de Roze Hallen opgeleverd, een op maat gesneden appartementengebouw voor een groep ouderen uit de LHBT-gemeenschap (lesbisch, homo, biseksueel en transgender). De bewoners willen de regie over hun..
Overtuin<br>Rotterdam

Overtuin
Rotterdam

Jaar ontwerp 2017 / oplevering 2019 Opdrachtgever eigen initiatief Categorie woningbouw, CPO In samenwerking met Jager Janssen Architecten Een extra tuin, samen met je buren! Dat is wat we gaan realiseren in Overtuin aan de Laan op Zuid in Rotterdam. Dit zelfbouwproject is een eigen initiatief van Overtuin Architecten, het samenwerkingsverband van Joke Vos met Alex..